Göcek

Villa

3

3

260 m2
39,000,000 TL
ID: SGOC086

Göcek’te Merkeze Yürüme Mesafesinde Satılık Lüks Villa

Göcek’te merkeze yürüme mesafesinde satılık lüks villa, Dalaman Havalimanı’na sadece 20 dakika, Fethiye’ye ise 25 dakika uzaklıkta yer alıyor. Modern ve lüks dizayna sahip bu villa, geniş bir bahçeye sahip. Bahçesi ise özel havuz ve şelale ile donatılmış ve araç park alanı yanı sıra bahçede barbekü yapabileceğiniz ahşap ve şık bir bahçe mutfağı da mevcut. Ayrıca, salondan direk çıkılan veranda da, yaz kış oturabileceğiniz üstü kapalı bir alan ve tavana monte edilmiş bir televizyon bulunmaktadır.

Bu lüks villa, 3 oda ve 3 banyoya sahip. Giriş katında şık mobilyalarla döşenmiş geniş bir salon bulunuyor. Oturma grubunun karşısında ki duvara yapılmış çıtalama, tavana devam ettirilen ahşap detaylar ile modern ve otantik bir tasarım sunmuş. Salona entegre olan U planlı geniş mutfak, soft mavi lake dolaplarla döşenmiş. Beyaz eşyaların tamamı dolaplara gömme şekilde ankastre olarak tasarlanmış ve beyaz mermer mutfak tezgahı, ada ile salonla ayrılmış. Ada üzerinde kullanılan ahşap tezgah detayı, mutfağa şık bir dokunuş katmış.

Villanın 3 yatak odasından ikisi ebeveyn yatak odası olarak dizayn edilmiş. Ahşap şık mobilya detaylarının öne çıktığı bu geniş odalardan biri, altıgen dizayn pencereleri ve oturma alanı ile dikkat çekiyor. Kendine ait özel banyosu ve cam kapaklarıyla rahat kullanım sağlayan büyük bir giyinme odası bulunuyor. Rattan banyo mobilyaları ve desenli seramikler bu banyoya minimal ve bohem bir tasarım katmış.

İkinci yatak odası, evin genel tasarım ve mimarisine uygun ahşap mobilyalarla döşenmiş. Banyosu taş lavabo ve mutfakta kullanılan bebe mavisi lake dolaplardan yapılmış. Duvara gömme giyinme dolapları ile bu oda minimal bir tasarım sunuyor.

Yerden ısıtma ve klima ile donatılmış olan bu villa, eşyaları ile birlikte satılıktır. Göcek’te merkeze yürüme mesafesinde satılık lüks villa için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ev Özellikleri

Havuz Manzarası
Merkeze Yürüme Mesafesinde
Özel Bahçe
Özel Havuz
Skimerli Havuz

Diğer Özellikler

Açık Mutfak
Açık Otopark
Ankastre Set
Bahçe Mobilyası
Beyaz Eşya
Duşakabin
Ebeveyn Banyosu
Eşyalı
Giyinme Odası
Klima
Özel Otopark
Peyzajı Yapılmış
Teras
Termosifon
Veranda
Yerden Isıtma
Göcek’te Merkeze Yürüme Mesafesinde Satılık Lüks Villa

Mehmet Güngör

+90 532 250 0252

    Reset password

    Enter your email address and we will send you a link to change your password.

    Get started with your account

    to save your favourite homes and more

    Sign up with email

    Get started with your account

    to save your favourite homes and more

    By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
    Powered by Estatik
    © 2021 | Designed by Karakedi Web Tasarım | All rights reserved by Ekinoks Emlak Turizm Ltd. Şti.