Göcek / Merkez

Daire

3

2

120 m2
73,500,000 TL
ID: SGSF085

Safir’de Denize Sıfır Bahçe Katı

Göcek’in gözde sahil sitesi Safir’de, Skopea Marina ve Marine Türk arasında konumlanmış, denize sıfır satılık yazlık, benzersiz bir yaşam sunuyor. Sitenin en ön ve köşe pozisyonunda yer alan giriş kat ev, 120 m2 kapalı alanı ve 30 m2 denize nazır verandasıyla toplam 150 m2 yaşam alanı sağlıyor. Üç yatak odası, geniş salonu, açık mutfağı ve ferah verandası ile hayalini kurduğunuz sahil hayatını yaşamak için mükemmel bir seçenek!

Safir Sitesi, 7.250 m2 arazi üzerinde 5 blokta toplam 30 daireden oluşuyor. Göcek’in merkezine sadece 5 dakikalık yürüme mesafesinde; restoranlar, kafeler, mağazalar ve marketler ayağınızın dibinde. Dalaman Havalimanı’na araçla 20 dakikalık mesafede bulunan bu konum, sakinliği ve erişilebilirliği bir arada sunuyor. Sitenin ortak kullanım alanlarında geniş bir yüzme havuzu, 7/24 güvenlik personeli ve güvenlik kameraları bulunuyor. Ayrıca merkezi jeneratör de mevcut. Evin kendine ait L şeklinde bir bahçesi var ve 30 m2’lik deniz manzaralı veranda, günün her saati denizin tadını çıkarmak için ideal.

Tek katlı plana sahip bu evde, geniş bir salon, açık mutfak, 2’si ebeveyn banyolu 3 yatak odası ve bir misafir tuvaleti bulunuyor. Salonun hemen önünde yer alan verandadan eşsiz deniz manzarasını izlemek mümkün. Tüm odalar geniş pencerelerle donatılarak doğal ışıkla aydınlatılmış. Çocuklu aileler, yaşlı aile bireyleri ya da Göcek’te denize sıfır, en ön pozisyonda ev arayanlar için mükemmel bir yaşam alanı sunuyor. Tek katlı yapısı ve merkezi konumuyla her yaştan bireyin konforunu düşünülerek tasarlanmış bu daire, Göcek’in en prestijli ve güvenli sitelerinden birinde yaşama fırsatı sunuyor.

Göcek’in en güzel köşelerinden birinde yer alan bu denize sıfır satılık yazlık yaşama hayalini gerçeğe dönüştürmek için hemen bizimle iletişime geçin. Daha fazla bilgi almak ya da ziyaret etmek için sizi bekliyoruz!

Ev Özellikleri

Çim Alan
Deniz Manzarası
Denize Sıfır
Kesintisiz Deniz Manzarası
Merkeze Yürüme Mesafesinde
Ortak Bahçe
Ortak Havuz
Şehir Merkezinde
Sonsuzluk Havuzu

Diğer Özellikler

Eşyalı
Klima
Veranda

Google Harita

Benzer Evler

İlginizi çeken evleri inceleyin.

Safir’de Denize Sıfır Bahçe Katı

Mehmet Güngör

+90 532 250 0252

    © 2021 | Designed by Karakedi Web Tasarım | All rights reserved by Ekinoks Emlak Turizm Ltd. Şti.