Göcek / Merkez

Daire

2

2

160 m2
33,000,000 TL
ID: SGSF001

Göcek’ te Denize Sıfır Satılık Ev

Göcek’ te Safir sitesinde yer alan denize sıfır satılık çatı dubleksi ev, en ön blokta yer alıyor. Göcek Körfezini, marinaları, çam ormanlarının muhteşem manzarasının keyfini çıkartabileceğiniz denize nazır geniş terasları bulunuyor.

Deniz kıyısında 7.250 m2 arsa üzerinde butik bir site olan Safir, Marin Türk Gocek Port ile Skopea Marina arasında yer alıyor. Sahil kıyısından, restoran, kafe, market ve mağazalara sadece birkaç dakikalık yürüyerek ulaşabileceğiniz bir konumdadır. Safir Göcek, dilediğinizde terasınızdan deniz manzarası ve eşsiz gün batımının keyfini çıkartabileceğiniz, dilediğinizde ise merkeze birkaç dakikada yürüp, sosyalleşebileceğiniz bir yaşam tarzı sunuyor.

Giriş katında çok geniş bir salon, açık mutfak, kayar camlar ile terası yaşam alanınızı genişletebiliyorsunuz. Giriş katında ayrıca bir yatak odası ve ortak banyo bulunuyor.

Çatı katında kendi banyo tuvaleti, giyinme odası olan çok geniş ve yüksek tavana sahip master yatak odası ve hemen önünde deniz manzaralı terası bulunuyor. Ayrıca sadece terastan geçişi olan çatı arasında bir adet depo olarak kullanılan bir oda bulunuyor. Bu oda evde yapılacak bir tadilat ile verimli şekilde kullanılıp, yatak odasına dönüştürülebilir.

Isıtma ve soğutma, Mitsubishi  fancoil ile sağlanıyor. Sitenin 7/24 güvenliği,  tuzlu su ile çalışan denize sıfır ortak havuzu,  begonviller ile kaplı muhteşem bir  bahçesi, gym gibi imkanları bulunuyor.

Göcek’ te denize sıfır konumda ve muhteşem bir deniz manzarasına sahip bulabileceğiniz satılık nadir evlerden bir tanesidir. 125 m2 net iç kullanım alanına ve 45 m2 deniz manzaralı teraslara sahip evin 160 m2 kullanım alanı bulunuyor.

Göcek körfezinin ve marinalarının muhteşem deniz manzarasına sahip, denize sıfır konumda yer alan satılık çatı dubleksi ev hakkında detaylı bilgi için +90 532 250 0252 numaralı telefondan iletişime geçiniz.

Ev Özellikleri

Çim Alan
Denize Sıfır
Doğa Manzarası
Havuz Manzarası
Kesintisiz Deniz Manzarası
Merkeze Yürüme Mesafesinde
Ortak Bahçe
Ortak Havuz
Şehir Manzarası
Şehir Merkezinde

Diğer Özellikler

7/24 Güvenlik
Açık Mutfak
Eşyalı
Fan Coil
Gece Bekçisi
Giyinme Odası
Güvenlik Kamerası
Jeneratör
Teras
Veranda

Google Harita

Göcek’ te Denize Sıfır Satılık Ev

Mehmet Güngör

+90 532 250 0252

    © 2021 | Designed by Karakedi Web Tasarım | All rights reserved by Ekinoks Emlak Turizm Ltd. Şti.