Göcek

Villa

2

2

130 m2
14,000,000 TL
ID: SGMR102

Göcek Mira Park’ta Muhteşem Deniz Manzaralı Çatı Dubleksi

Göcek’in prestijli sitelerinden biri olan Mira Park’ta, Göcek Körfezi’nin ve yedi marinasının panoramik manzarasına hakim bu çatı dubleksi daire, hayalinizdeki huzurlu ve lüks yaşamı sunuyor. Mira Sitesi, 5000 m2 alan üzerine inşa edilmiş olup, dört blokta toplam 20 daireden oluşmaktadır. Her blokta 2 bahçe dubleksi ve 3 çatı dubleksi yer almakta, her eve 250 m2 arsa payı düşmektedir.

Bu daire, bloktaki ortadaki çatı dubleksi tipinde olup, mükemmel konumuyla dikkat çekiyor. Giriş katında açık mutfak ve salonun yanı sıra misafir tuvaleti bulunuyor. Salondan çıkış yapabileceğiniz geniş balkon, Göcek Körfezi’nin ve çevredeki marinaların tamamını görebileceğiniz eşsiz bir manzaraya sahip. Gün batımında veya sabahın erken saatlerinde bu balkonda deniz manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.

Çatı katına çıktığınızda, soyunma odalı ve ebeveyn banyolu geniş bir yatak odası sizi karşılıyor. Bu yatak odasının hemen önünde, denizin ve doğanın huzur verici görüntüsüne karşı kurulmuş büyük bir teras yer alıyor. Arka tarafta ise misafirleriniz için ideal bir yatak odası ve banyo-tuvalet bulunmakta.

Mira Park, Göcek’in en güzel deniz manzaralı dairelerinden birine ev sahipliği yaparken, sakinliği ve konforu bir arada sunuyor. Eğer Göcek’te lüks bir çatı dubleksi arıyorsanız, bu daire tam size göre. Detaylı bilgi almak ve bu eşsiz manzaralı daireyi yerinde görmek için hemen bizimle iletişime geçin!

Ev Özellikleri

Deniz Manzarası
Doğa ile İç İçe
Doğa Manzarası
Ortak Bahçe
Ortak Havuz
Site İçinde

Diğer Özellikler

7/24 Güvenlik
Açık Mutfak

Google Harita

    Reset password

    Enter your email address and we will send you a link to change your password.

    Get started with your account

    to save your favourite homes and more

    Sign up with email

    Get started with your account

    to save your favourite homes and more

    By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
    Powered by Estatik
    © 2021 | Designed by Karakedi Web Tasarım | All rights reserved by Ekinoks Emlak Turizm Ltd. Şti.