Göcek

Villa

3

3

220 m2
47,000,000 TL
ID: SGTR108

Göcek Turmaline Sitesi’nde Eşsiz Deniz Manzaralı, Özel Havuzlu Villa

Göcek’in en prestijli deniz manzaralı sitelerinden biri olan Turmaline’de, özel havuzlu bu benzersiz villa, hem konumu hem de geniş yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor. Toplamda 10 blok ve 20 ikiz villadan oluşan bu lüks site, sakinlerine huzurlu bir yaşam sunarken, bu villa sitenin en köşe noktasında yer almakta, dolayısıyla daha geniş bir bahçe ve mahremiyet sunmaktadır.

Villanın kendine ait 500 m2’lik geniş bir arka bahçesi ve otoparkı bulunuyor. Göcek’te bu büyüklükte, yaklaşık 1.500 m2 bahçe kullanım alanına sahip nadir evlerden biri olarak öne çıkıyor. 250 m2 kapalı alanı ve 100 m2’lik geniş teras alanıyla birlikte toplamda oldukça ferah bir yaşam alanı sunuyor. Ev, aslen 5 yatak odalı olarak tasarlanmışken, ev sahibi burayı 3 geniş yatak odasına çevirmiş, böylece her oda daha konforlu ve ferah hale getirilmiş.

Giriş katında, eşsiz Fethiye Körfezi manzarasına sahip geniş bir salon ve modern mutfak bulunuyor. L şeklinde tasarlanmış geniş verandası ise günün her saatinde dış mekân keyfi yaşamanız için ideal. Ayrıca bu katta misafirler için bir tuvalet mevcut. Giriş katının hemen altında havuza açılan iki yatak odası yer alıyor, her odada özel banyo ve tuvalet bulunuyor. Ana yatak odasında ayrıca bir sauna da yer almakta, bu da evin sunduğu ekstra lükslerden biri.

Çatı katında ise geniş bir yatak odası, jakuzili bir banyo ve muhteşem manzaraya sahip geniş bir teras bulunuyor. Bu teras, sabah kahvenizi içerken veya gün batımının tadını çıkarırken eşsiz manzara ile sizi büyüleyecek. Evin her köşesi deniz manzarasına hâkim, bu da her an Göcek’in doğal güzelliklerini yaşamınızı mümkün kılıyor.

Evin geniş bahçesi, havuzu ve mükemmel deniz manzarası ile Göcek’te benzersiz bir yaşam sunan bu villa, hem huzurlu bir yaşam arayanlar hem de yatırıma değer bir gayrimenkul düşünenler için ideal bir seçenek. Detaylı bilgi almak ya da bu harika villayı yerinde görmek için hemen bizimle iletişime geçin!

Ev Özellikleri

Deniz Manzarası
Doğa ile İç İçe
Doğa Manzarası
Özel Bahçe
Özel Havuz
Site İçinde

Diğer Özellikler

Açık Mutfak
Açık Otopark
Ankastre Set
Beyaz Eşya
Duşakabin
Ebeveyn Banyosu
Jakuzi
Peyzajı Yapılmış
Sauna
Veranda

Google Harita

    Reset password

    Enter your email address and we will send you a link to change your password.

    Get started with your account

    to save your favourite homes and more

    Sign up with email

    Get started with your account

    to save your favourite homes and more

    By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
    Powered by Estatik
    © 2021 | Designed by Karakedi Web Tasarım | All rights reserved by Ekinoks Emlak Turizm Ltd. Şti.