Göcek

Villa

4

4

300 m2
29,750,000 TL
ID: SGRY110

Göcek Royal Sitesi’nde Yemyeşil Doğanın İçinde, Özel Havuzlu Yenilenmiş Villa

Göcek’in sakin ve prestijli bölgelerinden biri olan Royal Sitesi’nde yer alan bu özel villa, şehir merkezine sadece 2 km mesafede, ormanla çevrili huzurlu bir alanda konumlanmıştır. 500 m2 arsa içinde, 75 m2 taban alanına sahip ve toplamda 225 m2 kapalı alanı ile geniş bir yaşam alanı sunan bu villa, yaklaşık 50 m2’lik ferah bir terasa sahip. Villanın içi tamamen yenilenmiş olup, modern ve şık detaylarla donatılmıştır.

Villanın izole edilmiş yemyeşil bahçesinde, çevresi tik deck ile kaplanmış ve jakuzili bir yüzme havuzu bulunuyor. Havuz başındaki bar alanı, keyifli etkinlikler ve özel davetler için ideal bir ortam sağlıyor. Bahçeniz, gözlerden uzak bir şekilde doğanın tadını çıkarabileceğiniz huzurlu bir alan sunuyor.

Giriş katında, geniş bir salon, Franke ankastrelerle donatılmış modern bir mutfak ve yemek alanı yer alıyor. Salon, 40 m2 büyüklüğünde bir terasa açılıyor; burası hem gün boyu dinlenmek hem de misafir ağırlamak için mükemmel bir alan. Birinci katta, içinde jakuzisi bulunan ebeveyn banyolu master yatak odası ve yine ebeveyn banyosuna sahip misafir yatak odası yer alıyor. Alt katta, yarım bodrum şeklinde yapılmış, aydınlık ve ferah ikinci bir salon mevcut. Bu alan, TV odası veya hobi odası olarak kullanılabilir. Ayrıca, kendine ait banyosu olan üçüncü bir yatak odası da bu katta bulunuyor.

Villanın tüm zeminlerinde doğal taş kullanılmış olup, banyolarda Vitra seramik ve vitrifiye tercih edilmiştir. Evdeki tüm elektronik eşyalar ve mobilyalar tamamen yenidir ve hiç kullanılmamıştır. Mobilyaların büyük kısmı Mudo Concept’ten seçilmiş olup, evin dekorasyonu özenle yapılmıştır. Tüm bakımları yapılmış olan bu villaya, sadece valizinizi alıp yerleşmeniz yeterli!

Bu muhteşem villayı yerinde görmek ve daha fazla bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin.

Ev Özellikleri

Doğa ile İç İçe
Doğa Manzarası
Isıtmalı Havuz
Özel Bahçe
Site İçinde

Diğer Özellikler

Açık Mutfak
Açık Otopark
Ankastre Set
Bahçe Mobilyası
Beyaz Eşya
Duşakabin
Ebeveyn Banyosu
Eşyalı
Jakuzi
Sauna
Veranda

Google Harita

    Reset password

    Enter your email address and we will send you a link to change your password.

    Get started with your account

    to save your favourite homes and more

    Sign up with email

    Get started with your account

    to save your favourite homes and more

    By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
    Powered by Estatik
    © 2021 | Designed by Karakedi Web Tasarım | All rights reserved by Ekinoks Emlak Turizm Ltd. Şti.